Kakku on parhaimmillaan kun saa vetäytyä muutaman päivän jääkaapissa.
Tämä kakku on lasteni suosikkia kahvikakuista. Palalla tätä kakkua poistuu jo makeanhimo ainakin minulta.



 





 

Marianne kahvikakku:
 
250g huoneenlämpöistä margariinia
2dl sokeria
3kpl kananmunia
3.5dl erikoisvehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2rkl maitoa
1pss murskattuja marianne karkkeja
 
- Voitele kahvikakkuvuoka voilla/margariinilla ja korppujauhota vuoka
- Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten
-Lisää maito ja mariannerouhe
- Sekoita vehnäjauhon sekaan leivinjauhe ja lisää seos taikinaan vähitellen
- Sekoita taikina tasaiseksi
- Laita taikina tasaisesti vuokaan
- Paista 175 asteessa (kiertoilmauunissa 150'C) alatasolla noin 50min
- Annan paistuneen kakun hieman jäähtyä ennen kakun kumoamista