Kakku on parhaimmillaan kun saa vetäytyä muutaman päivän jääkaapissa.
Tämä kakku on lasteni suosikkia kahvikakuista. Palalla tätä kakkua poistuu jo makeanhimo ainakin minulta.
Tämä kakku on lasteni suosikkia kahvikakuista. Palalla tätä kakkua poistuu jo makeanhimo ainakin minulta.
Marianne kahvikakku:
250g huoneenlämpöistä margariinia
2dl sokeria
3kpl kananmunia
3.5dl erikoisvehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2rkl maitoa
1pss murskattuja marianne karkkeja
- Voitele kahvikakkuvuoka voilla/margariinilla ja korppujauhota vuoka
- Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten
-Lisää maito ja mariannerouhe
- Sekoita vehnäjauhon sekaan leivinjauhe ja lisää seos taikinaan vähitellen
- Sekoita taikina tasaiseksi
- Laita taikina tasaisesti vuokaan
- Paista 175 asteessa (kiertoilmauunissa 150'C) alatasolla noin 50min
- Annan paistuneen kakun hieman jäähtyä ennen kakun kumoamista
2dl sokeria
3kpl kananmunia
3.5dl erikoisvehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2rkl maitoa
1pss murskattuja marianne karkkeja
- Voitele kahvikakkuvuoka voilla/margariinilla ja korppujauhota vuoka
- Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Lisää munat yksi kerrallaan voimakkaasti vatkaten
-Lisää maito ja mariannerouhe
- Sekoita vehnäjauhon sekaan leivinjauhe ja lisää seos taikinaan vähitellen
- Sekoita taikina tasaiseksi
- Laita taikina tasaisesti vuokaan
- Paista 175 asteessa (kiertoilmauunissa 150'C) alatasolla noin 50min
- Annan paistuneen kakun hieman jäähtyä ennen kakun kumoamista
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.